Lecenje magije Dobrodošli na moj blog. Sve o lij

Zastita od sihra - magije, zavisti uroka, dzinskih napada...

Generalna — Autor ljecnik @ 22:25
Ovo je zastita s wefkom posljednje sure iz Kur'ana, sure Nas. Wefk koji je na slici se napise (postujuci pravila pisanja wefka) sa ruzinom vodom safranom i miskom. Nakon toga se oko wefka napise sura Nas i salavat Na Resula a.s. Kada se sve to uradi onda se wefk lijepo slozi uceci odredjene odlomke za zatvaranje zapisa i nosi se sa sobom. Wefk je jaka zastita od sihira, magije i uznemiravanja ljudi.

Korist za bereket u svim poslovima

Generalna — Autor ljecnik @ 22:24
Pecat(wefk) koji je na slici se napise na plavom papiru kada je mjesec u odredjenom menziletu. Pise se safranom, ruzinom vodom uz paljenje buhura dzavija i mekal ezreka. Nakon toga se na to napisano stavi deset grama srebra zatim se dova koju cu navesti prouci puno puta(bez odredjivanja broja, sto vise se prouci to je bolje), uci se tri, pet ili sedam noci a bolje je sedam noci prouciti po nekoliko puta nad wefkom. Da bi zapis djelovao treba svakog dana udjeliti nesto sadake( znaci u tih sedam noci se uci dova po nekoliko puta a danju se udjeli nesto sadake s nijetom uspjesnosti zapisa i bericeta od Boga. Kada prodje tih tri, pet, sedam dana onda se zapis lijepo sklopi uceci ajete za zatvaranje zapisa i na kraju dovu kojom se zatvara posao i zapis je spreman za upotrebu. Dova koju treba uciti tri, pet, sedam noci: ياواحد ياحي يامحيي ياواحد يالطيف يامغني يارزاق يامعطي يابصير ياوهاب ياغني ياقدير ياكبير يافتاح يامنعم ياكافي ان هذالرزقناماله من نفادان الله يرزق من يشاء بغير حساب ان الله هو الرزاق ذو القوة المتين كلوا من رزق ربكم واشكرواله

Ukoliko osoba nema bereketa u poslovima

Generalna — Autor ljecnik @ 22:24
Pecat(wefk) koji je na slici napise se u sretnom satu i stavi se u mjeto gdje se drzi novac npr. u sefu ili u koverti u kojoj se cuva novac. Ako osoba nema bericeta u usjevima onda taj wefk moze ostaviti u usjevu koji ima. Dovoljno je nekoliko sati da tu ostane nakon toga se wefk uzima i stavlja se na sabiju od pitomog nara, zapali se neki prijatni miris i dok je wefk na sabiji uci se: ان هذا لرزقناماله من نفاد Prouci se 144 puta a bolje bi bilo ako bi osoba ucila 1446 puta i postila jedan dan ili tri dana.

Kada su djeca nemirna u snu i kada puno placu

Generalna — Autor ljecnik @ 22:24
Pecat koji je na slici(trouglastog oblika) napise se u dobrom satu okrenuvsi se prema kibli prilikom pisanja i naravno sa posebnom vrstom pera i mastila. Nakon izrade Pecata (wefka) oko njega se napisu ajeti iz Kur'ana koji su navedeni na slici. Nakon toga se zapis smota uceci ajete kojima se zatvara posao i dovom na kraju i tako pripremljen zapis se stavlja da dijete nosi oko vrata ili pod jastuk i brzo ce se osloboditi strahova nocu, placa, ruznih snova...

Kada osobu (vazi i za muskarca i za zenu) bole grudi ili kada zena nema mlijeka za dojenje

Generalna — Autor ljecnik @ 22:23
Pecat koji je na slici se napise odredjenog dana u odredjenom satu sa miskom, safranom i ruzinom vodom i nad pecatom se prouce Bozija imena koja su navedena u pecatu onoliko puta koliko iznosi njihova brojcana vrijednost. Nakon toga se pecat smota uceci ajete kojima se zatvara posao i na kraju dovu. Nakon ovoga zapis je spreman za upotrebu i nosi se oko vrata ili pod jastuk. Kada se radi o bolovima u grudima onda se pecat razlikuje od pecata za nedostatak mlijeka.

Kada se zeli u snu vidjeti rijesenje za neki problem - Istihara za snovidjenje

Generalna — Autor ljecnik @ 22:23
Ajet koji je prikazan na slici napise se posebnim perom i crnim mastilom na cistom bijelom papiru. Ajet se pise rastavljenim slovima. Kada se napise taj papir se stavi pod jastuk na kome se spava, medjutim uvjet je da postelja mora biti cista, kao i osoba koja koristi ovaj metod snovidjenja. Ucenjaci ovaj metod snovidjenja nazivaju uzvisenim.

Kada osoba ima bolove ili neke druge smetnje u usima

Generalna — Autor ljecnik @ 22:22
Tekst koji je na slici napisati na cistom bijelom papiru u dobrom satu i nositi sa sobom. Tekst napisati 133 puta i voditi racuna da se pise citko i bez velike zurbe. Bozijim izunom bolovi, zujanje i ostale smetnje u usima ce proci. Napisati sve sto je na slici osim zadnje dvije rijeci jer to je broj koliko treba napisati.

Za djecu koja imaju slabi san

Generalna — Autor ljecnik @ 22:22
Tekst koji je na slici napisati u dobrom satu na cistom i bijelom papiru sa posebnim perom i tintom. Djete to moze da nosi a moze i da se stavi pod jastuk. Ubrzo ce Bozijim izunom problemi nestati.

Dova za sve potrebe

Generalna — Autor ljecnik @ 22:21
Ako se uci onda to treba raditi u satu sunca. Moze se napisati safranom i miskom i dati da je nosi osoba koja ima ceste glavobolje. Ova dova sluzi i za ubrzano ispunjenje potrebe i zelje koje insan ima. Ko je uci redovno i nosi sa sobom ukoliko mu neko uputi sihir, magiju ili zavist vratice se pociniocu. Ko ovu dovu pise sedam dana u satu sunca na cistom papiru obasjat ce ga Boziji nur... Trazi dobra sa ovom dovom i nece ti biti uskracena bozijom dozvolim.

Kako privuci voljenu osobu

Generalna — Autor ljecnik @ 22:21
Ovo je nacin privlacenje voljene osobe uz pomoc Bozijeg imena VEDUD (prevod:Onaj koji voli i koji daje ljubav medju stvorenjima. Wefk sa Bozijim imenom Vedud se pise u petak u prvom satu.Napise se sa miskom, safranom i ruzinom vodom na cistom bijelom papiru, moze se i gravirati na srebru. Wefk se lijepo sklopi i nosi sa sobom. Kada se wefk uradi onda svako vece pred spavanje i odmah ujutru cim se ustane iz postelje reci 20 puta: Ja Vedud!nakon dvadesetog puta reci zelju npr: Dragi Boze, ti koji si Vedud, koji dajes ljubav medju tvojim stvorenjima ucini da me zavoli ta i ta(spomenuti ime i prezime). Ne mora se koristiti formulacija koju sam naveo cak je bolje sam osmisliti kako izreci zelju. Vazno je kada se legne u postelju izgovoriti dvadeset puta Ja vedud, zelju i vizuelizovati sebe i voljenu osobu kako se zajedno setaju, smiju itd(pokusati u vizuelizaciji ukljuciti sva cula, npr. setate se, dzite za ruke - culo dodira itd.) Isto uraditi ujutru cim se probudi iz sna. Sve zajedno ne bi trebalo biti duze od 7/8 minuta.

Za uspjeh na sudu i kod odlaska na neki vazan sastanak

Generalna — Autor ljecnik @ 22:21
Dova koja je na slici se napise u dobrom satu, miskom, ruzinom vodom i safranom. Koristi se kada osoba ima neku parnicu na sudu i boji se nepravde. Takodjer se koristi i kada osoba ima vasne poslovne sastanke pa zeli da sve tece glatko i bez ikakvih problema. Dova se nosi sa sobom a lijepo je i jednom dnevno prouciti.

Dova za privlacenje voljene osobe u zajednicki zivot

Generalna — Autor ljecnik @ 22:20
Ovo je dova Bozijim imenom Veduud. Dova koja je na slici se uci u cetvrtak vece pred spavanje a moze se uciti i svako vece. Dovoljno je samo jednom prouciti. na mjestima gdje pise Fulan ibn Fulan i Fulana bint Fulana spomene su imena osoba ciju ljubav i spajanje zelimo. Bozijim izunom ako je namjera cista i iskrena doci do ljubavi medju njima pa makar do tada i u svadji bili.

Bismilom do ljubavi, bericeta, nafake, zastite, snage, ispunjenja zelja...

Generalna — Autor ljecnik @ 22:20
1.Ko napise bismilu(drzeci se pravila pisanja i imana u prsima) bit ce spasen od dzehenemskog azaba. 2.Ko pri svakom hairli poslu spominje bismilu svaki posao koji zapocne bit ce bereketan. 3.Stalnim spominjanjem bismile se stice zastita od 19 Allahovih meleka koji duse vode u dzehenem(pakao). 4. Ko napise bismilu 100 puta ruzinom vodom, miskom i safranom na cistom bijelom papiru i nosi sa sobom bit ce snaznog srca, samopouzdan i bericetli. 5.Ako neko ima potrebu koju treba izvrsiti, zelju koju zeli ostvariti neka posti sredu, cetvrtak i petak. U petak lijepo uzme abdest, ode u dzamiju, dadne sadaku, klanja dzumu namaz, otvori ruke i prouci bismila dovu zelja ce mu biti ispunjena i potreba koju ima kabul i ispunjena. 6.Ako na casu vode pobozna osoba prouci 786 puta bismilu i ta se voda da nekom da popije medju njima ce zavladati ljubav i postovanje. 7.Ako se ta voda nanijeti i da lijenoj osobi ili koja slabo pamti da pije sedam dana, bit ce vrijedan i dobro ce pamtiti. 8. Ako se na nekom mjestu na kome pada kisa u trenutku kada pada kisa prouci 61 put bismila tu nikada nece biti suse i nece biti potrebno naknadno navodnjavanje. 9.Ako neko poslije sabah namaza iskreno nanijeti i 40 dana po 2500 puta prouci bismilu Bog dragi ce mu znanje napuniti svojim tajnama i otkrivati u snu razne dogadjaje(to se mora drzati u tajnosti inace ce blagodat nestati). 10.Ako neko hoce da ode na neki vazan sastanak, da podje kod nekog funkcionera a boji se za ishod sastanka onda u cetvrtak treba postiti i iftariti se maslinovim uljem i hurmama, klanjati aksam namaz i 121 put prouciti lijepo bismilu. Nakon toga kada legne spavati da sve dok ne zaspi uci bismilu. U petak klanja sabah i 121 put napise rastavljen slovima bismilu sa ruzinom vodom, miskom i safranom. Prilikom pisanja zapaliti buhur amber.Nakon ovoga zapis zamotati u cisto platno i nositi sa sobom.Sa ovim zapisom ce u ljudskim ocima izgledati kao pun mjesec, jak, snazan i simpatican. Koga god da sretne nastojat ce da mu udovolji, voljet ce ga i postovat. 11. Ako se na cistom staklu 40 puta napise bismila rastavljenim slovima i onda se to spere zemzem vodom ili izvorskom vodom i tu vodu pije ko je bolestan Bozijim izunom ozdravit ce a ako je pije zena koja treba da se porodi imat ce laki porodjaj. 12. Ako se bismila napise 35 puta na cistom bijelom papiru kalemom rawhani i taj papir se okaci na gornjem cosku kuce, u tu kucu Bozijim izunom ne moze uci ni dzin ni sejtan. 13.Ako se ovo okaci u lokal, ducan i trgovacku radnju povecat ce se broj musterija i dobiti. Dragi Bog ce zaslijepiti zavidnike koji gledaju u taj ducan. 14. Ako se 110 puta napise bismila na papiru, nanijeti za zenu kojoj djeca umiru ili koja ne moze da zatrudni i ona taj zapis nosi kada nakon mjesecnog pranja prodje tri dana i onda 60 dana nosi zapis bez skidanja rodit ce Bozijim izunom zdravo dijete lakim porodjajem. 15. Ako se na papiru napise bismila 101 put sa kalemom rawhani i zakopa u njivi, u njoj ce bez obzira sta je zasadjeno biti zasticeno, uspjesno i bericetno. 16. Ako se 70 puta napise bismila i stavi sa mejtom u kefin i u mezar, umrli ce se spasiti do Sudnjega dana i njegov ce grob biti osvijetljen. 17.Ako se bismila napise na olovnu plocu i to lovac nosi u torbi sa sobom imat ce bolji ulov i uspjeh u lovu. 18. Ako se bismila napise na prstenu ispod kamena i ovaj prsten se stavi u zitkom kiselom mlijeku, Bozijim izunom bit ce djelotvorno protiv ujeda zmije i skorpije i kada to popije otrov ce biti neutralisan. 19.Ako se bismila napise u dobar sat rastavljenim slovima osoba ce imati mnogo vrlina kao poklon od dragog Boga. 20. Ako se bismila napise 21 put rastavljenim slovima i posebnom tintom i perom i taj se zapis stavi u neku robu, od nje ce porasti bereket. 21. Ako se bismila napise 21 put na papir i doda ajet: "Selamun ala nuhin fi el-alemin" rastavljenim slovima i taj se papir stavi u vodu dok se ne otopi mastilo. Ko to popije bit ce zasticen od otrova neke zivotinje i bit ce otrov neutralisan u tijelu. 22.Ako se napise bismila rastavljenim slovima na cistom bijelom papiru i slovo mim 40 puta. Svaki put kada se napise harf mim pogledati u slovo i prouciti dovu:"Allahume ma leke el-mulk bi jedike el-hajr".Ovaj zapis drzati u objekat gdje se zeli priliv bereketa i Bozijim izunom spustice se bereket u svemu. 23.Ako neko Bozija imena El-Rahman i El-Rahim napise 50 puta i taj zapis nosi sa sobom i prouci 150 puta bismilu moze bez problema da ode kod nekog velikana, bit ce siguran od zla i od bilo kakvog vida nelagodnosti. 24.Ako neko posti 14 dana, posle svakog namaza 1000 puta izgovora bismilu od Boga dobija nagradu da moze pricati sa melecima. Moze da ih pita i da trazi odgovore za svoje zelje. 25. Ako neko Ime El-Rahim napise naopako, rastavljenim slovima i napise ime i ime majke neke osobe, kada ode kod te osobe sve sto mu je neophodno od te osobe ce dobiti. 26. Ako neko prije spavanja, 21 put prouci Bismilu, Bog dragi ce ga cuvati od sejtana, lopova i iznenadne smrti. 27.Ako osoba cim ustane iz postelje, prije nego ista drugo progovori prouci bismilu, kada umre smrtne muke ce mu biti lake, kabur osvijetljen sa pogledom na najljepse mjesto.

Dzebrailovim pecatom do srece, blagostanja i skidanja negativne energije i baksuzluka

Generalna — Autor ljecnik @ 22:19
1.Pecat koji je na slici se napise(ugravira) u Ponedeljak u satu mjeseca na srebrnu plocu(koristiti posebnu olovku za gravuru, olovku s kojom se graviraju wefkovi). Taj Wefk nakon izrade nositi sa sobom i prije izrade nanijetiti zasta se zeli, za blagostanje, skidanje negativne enrgije, baksuzluka. Bozijim izunom brzo ce steci trazeno.

Za udaljavanje neprijatelja koji osobu fizicki i psihicki zlostavljaju

Generalna — Autor ljecnik @ 22:19
Ovo je jedan od mnogobrojnih nacina za udaljavanje neprijatelja kako bi se zabavili svojim problemima i ostavili ostale na miru. Za ovu vrstu rituala se takodje koristi Dzebrailov pecat koji je naveden na slici. Gravira se posebnom olovkom zadnje tri noci nekog arapskog mjeseca(kada se spoje saturn i mars), u to vrijeme gravira se pecat sa nijetom udaljavanja neprijatelja. Srebrna ploca se nosi sa sobom i ubrzo ce osobu neprijatelji ostaviti na miru!

Powered by blog.rs